Hirdetés
Aktív témák
-
szatocs
őstag
Most voltam lent nemrég a garázsban, megtekintettem a kerékpárt, most már nem csinált semmi olyan hangot, amilyet az eset után. A küllők kb 3 hete lettek utánállítva szervízben. Most azokat is megnéztem, szerintem jól tartanak, lehet csak sokk érte őket.
Tekertem egy gyors 2km-t, füleltem bőszen, de most semmi (szerencsére). Látszólag 8-ast sem vertem bele.
Kesztyű: kb. 1 hete nézegettem párat a hervisben, de nem tudom, hogy milyet kéne, amiben azért szellőzik a kezem, nem ég rám, de véd is, no meg nem drága. 2k körül lehet már elfogadhatót venni? Védelemre persze most nem arra gondolok, hogy ha 800-zal esek, akkor is megmaradjon, csak az ilyen éppen leérkezek, meg hasonló helyzetekre.
Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest