Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Már miért ne lenne érdemes?

Ezt remélem nem komolyan mondtad.
Csak hogy egyet említsek az alternatívák közül, a Chrome Developer Tools is már rendkívül fejlett, főleg, hogy "natív" alkalmazás, míg a Firebug továbbra is egy extension (add-on)... Személyes tapasztalat: gond nélkül használom webfejlesztéshez a Chrome fejlesztőeszközét, meg olykor az Operáét - tekintve, hogy kiráz a hideg a Firefoxtól; ettől függetlenül elismerem, hogy a Firebug rendkívül hasznos és komplex kiegészítő, de kevés olyan dologgal találkoztam, ami ne lenne meg immár pl. Chrome-ban is... De sorold, hogy neked mi hiányzik belőle, ami nálad rendszeresen előforduló igény webfejlesztés során, akkor talán megértem, miért mondod, hogy csak Firefox-os cuccokat érdemes webfejlesztéshez használni (amivel nagyon nem értek egyet).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,16-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 13,6 (2025) M4 CHIP 16/256GB silver ALZA számla 3 év Apple garancia
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak hogy egyet említsek az alternatívák közül, a Chrome Developer Tools is már rendkívül fejlett, főleg, hogy "natív" alkalmazás, míg a Firebug továbbra is egy extension (add-on)... Személyes tapasztalat: gond nélkül használom webfejlesztéshez a Chrome fejlesztőeszközét, meg olykor az Operáét - tekintve, hogy kiráz a hideg a Firefoxtól; ettől függetlenül elismerem, hogy a Firebug rendkívül hasznos és komplex kiegészítő, de kevés olyan dologgal találkoztam, ami ne lenne meg immár pl. Chrome-ban is... De sorold, hogy neked mi hiányzik belőle, ami nálad rendszeresen előforduló igény webfejlesztés során, akkor talán megértem, miért mondod, hogy csak Firefox-os cuccokat érdemes webfejlesztéshez használni (amivel nagyon nem értek egyet).