Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Duck663

őstag

válasz Ribi #15 üzenetére

Ez a driverben levő verziónál igaz. A Forspoken esetében rángathatod az egeret akármerre, ugrálhatsz összevissza, a képgenerálás aktív marad.

Egy-két megjegyzés.
    Az egyik a meghajtó feltelepíthető RX 6000 vga-ra is, csak a FMF nem lesz aktív benne.

A másik, hogy a Forspokennek lett egy demoja (lehet volt is nem tudom, én most tudtam meg), a lényeg, hogy akit érdekel a dolog, próbálja ki. Meg fogtok lepődni. Vizuálisan elképesztően jó lett. Egy dologgal kell foglalkozni még, az ez pedig a lag. Van hatása az antilagnak, de több kell. Sajnos érezhető a késleltetés növekedése. Még magasabb alap képkockaszámnál viszont már jó lehet. Csak natív AA mellett próbáltam, így is CPU limit közeli helyzetben voltam.

A harmadik, ha már CPU, a képgenerálás, láthatóan emeli a processzorigényt, nem sokkal de 10% simán van a többletterhelés. De ez nem konstans.

Negyedik, ennek sürgősen be kell kerülnie a játékokba. Az AMD-nek viszont aktívan kell dolgoznia azon, hogy hogyan lehet a késleltetést még csökkenteni. (És az ne a felskálázás erőltetése legyen.) Kell a minőség.

Egyébként szép munka volt. Ez egy jó fejlesztése az AMD-nek. (Meg kell őket dicsérnem, mostanában sokat szidtam őket.)

Új hozzászólás Aktív témák