- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domeapo
csendes tag
Free megoldások (amiket én eddig ismerek):
spy-bot
ad-aware
spyware terminator
a-squad
Mondjuk a jogtisztaság ösvényein mozogva ezekkel lehetne először próbálkozni
Menet közben a folyamatlistához még egy adalék: Winservices nevű, ingyenes progi. (gyomlálni lehet...)
Azon vitatkozni, hogy melyik a jobb teljesen felesleges, mivel ajándék lónak ne nézd a fogát... Egyik sem tökéletes, de ez igaz a kereskedelmiekre is. A Spy-Bot-nak van egy kis rezidens része Tea Timer néven, az az ilyen böngésző eltérítéseket egész jól kivédi. -
domeapo
csendes tag
válasz
BlacKSouL #548 üzenetére
Blacksoul, kipróbáltam ''üzemi'' körülmények között a Spyware Terminatort, egy tanteremben (nem az oskolában, egy másik helyen). Tapasztalatok:
Nem mindegy, hogyan állítod be, mert alaphelyzetben elég sok mindent nem enged...
A víruskereső része tényleg megy, tehát mint rezidens víruskereső is megy, bár az eicar-t nem vette észre...
A rendes használathoz nem árt a beállítások között rendet tenni, ha megvan, akkor gyakorlatilag egy alap víruskeresőd is van. -
domeapo
csendes tag
Más: van-e gyakorlati tapasztalata valakinek a Spyware Terminator clamav-os integrációjával? El lehet hagyni más víruskeresőt, elvannak ezek így együtt egy gépen? Konkrétan egy általános iskola P2-es gépei és jogtisztasági szempontok játszanak... (Tudom, hogy ez ingyenes)
-
domeapo
csendes tag
válasz
BlacKSouL #568 üzenetére
Igazad van, távol áll tőlem, hogy bármit is lehúzzak. Kicsi vagyok én ahhoz... Csak fel akarom hívni a figyelmet arra, hogy nem feltétlenül kell a kéznél lévő, legegyszerűbb dolgokhoz ragaszkodni. Legyünk nyitottak... A ZA egyébiránt szolgáltatások területén messze jobb, mint az xp-é. De ez majdnem az összes külsősre elmondható. A másik pedig a konfigurálás kérdése, ha valaki matatni akar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest