- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Asztrofotózás
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát én úgy vagyok vele, hogy ''a krumplileves legyen krumplileves''. Vagyis a vírusirtó irtson vírust, az antispyware irtson kémprogramot, a tűzfal meg legyen tűzfal. Minimális átfedéssel esetleg, hogy ne legyen egy két szék közt a pad alatt beeső szörny. Szerintem kell egy megbízható vírusirtó, nekem is NOD van, egy rendes tűzfal, spec most Zonealarm, és a kémprogiirtókat pedig kombinálom. A sweeper fennvan, de nem frissül, mivel megvenni én sem akarom, viszont bizonyos feladatokat így is elvégez, amit a többi nem pont úgy. Mellette fut a Spybot ami viszont ingyenes és frissül is, és szintén van rezidens védelme. És kb kétnaponta lefuttatom az Ad-Aware-t is. Azt persze nem jelenteném ki, hogy tökéletesen biztonságban érzem magam, de talán mégsem oly védtelen a gép.
Szóval, kétes amerikai és orosz oldalakra fel!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest