Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
Az a baj h. mindig azt a progit terheli amit éppen használok,viruskeresésre vagy különböző kémprogikeresésre, és érdekesség a dologban hogy mindeggyi a windows/system32 file.ban éri el a 100% ot , s ot fagyle bizonyos file-nál :
( jpicpl32.cpl)
viszont megprobáltam kézzel keresni rá és onna elinditania viruskeresöt s rámentem az inzézöben a windows/system 32 mappára s lásd csodát az intézö is abban a pilnatban leállt mert elérte a 100% a cpu...
ja és még egy érdekesség START menü/keresés és megprobáltam rákeresni erre a file re s mihelyt odaért a windows/system 32 re annak is felnyomta 100% ra a cpu használatát..és lefagyott
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest