Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxi
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Úgy tűnik sikerült
Kár, hogy mindkettő shareware, bár úgyse nagyon használnám őket nagyon fogják a gépet
De a feladatukat elvégeték, már tudom hova kell nyúlni ha megint ilyen les. Mondjuk a érdekes, hogy elég sokféle programot kipróbáltam és maradtak fertőzött fájlok, itt nem is a cookiekra gondolok amik visszamászhattak, hanem pár programfájlra vagy pl a spysheriff maradékára amit az ad-aware hagyott meg még elég régen
Megy egyszer thx!
Legalább megúszom a reinstallt a hétvégéig, mert eléggé megviselte a rendszert ez a kis incidens
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár, hogy mindkettő shareware, bár úgyse nagyon használnám őket nagyon fogják a gépet
De a feladatukat elvégeték, már tudom hova kell nyúlni ha megint ilyen les. Mondjuk a érdekes, hogy elég sokféle programot kipróbáltam és maradtak fertőzött fájlok, itt nem is a cookiekra gondolok amik visszamászhattak, hanem pár programfájlra vagy pl a spysheriff maradékára amit az ad-aware hagyott meg még elég régen