- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma99
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gépem lévő böngészőbe, hogyha beírok bizonyos oldalakat (formula1.com, hirtv.hu stb.) akkor elkezd töltődni az oldal, majd hirtelen át leszek irányítva a searchacross.com oldalára, mintha elírtam volna a weboldalnak a címét és ez az új oldal kidob egy csomó haszontalan linket.
Nem mindegyik oldalnál, csak néhánynál van ez, böngészőtől függetlenül. Az 5 nagy böngésző mindegyikén ezt csinálja, alapbeállításra állítva, előzményeket és ideiglenes fájlokat törlölve is.
Avast, Comodo, AVG, Ad-aware, Spy terminator, Webrooth Antivirus, Win Defender nem talál semmit, a HijackThis-ben egy gyanús dolgot találtam(noname nevű bejegyzés) azt töröltem, de nem oldódott meg a probléma.
A neten mindössze 1 bejegyzést találtam, hogy másnál is előfordult ez, de nem érkezett válasz arra, hogy ilyen esetben mit kell csinálni.Ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest