- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topaz
csendes tag
Sziasztok! nagyon kérem valaki segítsen. éppen emaileztem, mikor a Kerio tűzfalam jelzett valami behatolási kísérletet. Természtesen nem engedtem meg neki, és azóta nem tudok felmenni a netre, folyamatosan a Kerio Tűzfal jelez, és erre hivatkozik: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. Hogy ezt át akarta valami programozni, kódolni. a netre csak tűzfal nékül enged fel, a gépem lelassult, az ablakok kb. 10-15 mp. alatt nyílnak meg, ami máskor egy pillanat. a rendszeresen frissített ADWARE. és Nod32 progim nem talál semmit. az XP frissítéseket is leszedtem, de semmi javulás. Mit csináljak? újra kell telepíteni az egész rendszert? Nem értek annyira hozzá, de szeretném újra biztonságosan használni a gépem. Valami féreg, vírus, kémprogi van rajta? vagy micsoda? kérem valaki segítsen! Örök hálám üldözné!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest