- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topaz
csendes tag
Sziasztok! nagyon kérem valaki segítsen. éppen emaileztem, mikor a Kerio tűzfalam jelzett valami behatolási kísérletet. Természtesen nem engedtem meg neki, és azóta nem tudok felmenni a netre, folyamatosan a Kerio Tűzfal jelez, és erre hivatkozik: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. Hogy ezt át akarta valami programozni, kódolni. a netre csak tűzfal nékül enged fel, a gépem lelassult, az ablakok kb. 10-15 mp. alatt nyílnak meg, ami máskor egy pillanat. a rendszeresen frissített ADWARE. és Nod32 progim nem talál semmit. az XP frissítéseket is leszedtem, de semmi javulás. Mit csináljak? újra kell telepíteni az egész rendszert? Nem értek annyira hozzá, de szeretném újra biztonságosan használni a gépem. Valami féreg, vírus, kémprogi van rajta? vagy micsoda? kérem valaki segítsen! Örök hálám üldözné!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Gombászkönyvek egyben
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest