- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlindGod
csendes tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni egy általam ismeretlen problémában!
Szóval, adott egy Abit KN9 egy Maxtor 250es sata-s vinyó és egy Samsung 500Gb os satas vinchester. 2x 1 GB os Kingmax 800 mhz DDRII
Szeretnék rakni egy 64 bites Win7-et. BIOS ban átállítom a first bootot cd-re, de előtte van egy sor hogy mi legyen a bootolási sorrend abban a felsorolásban csak a 250es maxtor vinyót látja.
De oprendszer alatt látja az 500-ast is.
Szóval az első kérdésem hogy ott már miért nem látja, mert az 500-asra szeretnék rendszert rakni. a 250es en most van egy win7 ami haldoklik
???
A másik problémám hogy miután mindezt megcsináltam kiválaszottam a cd-ről való bootot. Utánna restart és lenyomnék gombot és a következő sort kapom!
The file may be corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum.
Ezt írja ki és nem tudok telepíteni... :S Mi lehet a probléma.
Hozzáteszem hogy próbáltam cmos resetet ezutáni első restartnál látta a boot sorrendben a samsung vinyóm aztán ugye nemtudtam rendszer telepíteni mert kiírta ezt a szöveg, végül restart és bejött a 250es ről a rendszer majd újra restart és már nem látja Biosban a samsung vinyót!
Nemértek semmit memtestet futtattam semmi :S
Mi lehet a gond??
Nagyon nagy köszönettel!
BlindGod
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest