Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
A rendszerpartíció 30 GB-os, hely bőven van rajta (kb. fele szabad), frissítések fel vannak telepítve, driverekkel is minden rendben (Thinkpad-eknél System Update automatikusan és példásan megoldja). Csak FF alatt jött elő a hiba és csak akkor, amikor egy adott fórumon böngészgetett a barátnőm (http://gameofthrones.hu), bár szerintem akkor is random, hogy megtörténik-e, úgyhogy nem fogom tudni valószínűleg reprodukálni.
Jó lenne picit több infó, a hibajelenség megnevezése: pl. "kernel data inpage error" ha hivatkozik file, az is pl. "win32k.sys"
A "kernel data inpage error" azt hiszem, benne van. Annyit tudok majd tenni, hogy lőttem egy fényképet az egyik kékhalál-képernyőről, otthon majd feltöltöm ide.
Köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő