- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
Progression
üzenetére
Esetleg még az is lehet, hogy a hangkarid kezdi kilehelni a lelkét. Akkor érdemes beruházni 1 kb. 1500 Ft-os PCI-s hangkariba.

-
lala42
őstag
válasz
Progression
üzenetére
A belinkelt képek alapján egyértelmü, hogy a hankártyád drivere sérült. Szedd le, uninstall, és telepítsd újra. Még 1. Ha ATI HD-s videokártyád van, akkor 1 ATI gyári telepítőlemezről kell a HDMI meghajtót felrakni, vagy a WDMI meghajtót. Ez csak a gyári telepítő lemezen van, vagy az ATI honlapján. De csak ha ATI-s a videokarid

-
g.gergo
senior tag
válasz
Progression
üzenetére
Sztem az hülyeség, ha nem akarsz lapot cserélni veszel egy hangkártyát és kész, de azért ha van lehetőséged rá, próbálj ki egyet. Miért ne lehetne egy különálló hangkártyát beletenni olyan lapba, amibe van integrált. Mertt ilyen erővel vga-t sem lehetne. Mivel, h már szinte mindegyikben van, akkor most már senki nem tud különállót használni?! Alaplapit letiltod és mehet az új pci-os.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Progression
üzenetére
Üdv! Valóban hangkari hibának tűnik így elsőre, nálam is előfordult ALC850-el, bár Vistánál, és driver csere után megoldódott a probléma. Próbálkozz te is ezzel sztem, próbálj ki többet drivert, régebbit, újabbat is, akár betakat is, vmellyikkel sztem jónak kell lennie. Nekem is vmelyik régebbivel lett jó.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Progression
üzenetére
En sajnos nem tudom megnezni a kepfeltoltes.hu-s kepeket....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 11
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő