Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Ez nem a VGA hibája, hanem a meghajtóprogram illetve a Windows kettősének a gyümölcse. Az én VGA-m is hibátlan, de van olyan meghajtóverzió amit ha felrakok, akkor jönnek ezek az idegesítő "Képernyőillesztő nem válaszol" hibaüzenetek, másik meghajtóval pedig sosincs ilyen.
-
Cohond
csendes tag
-
Out
addikt
Ezek szerint nem USB probléma, ami az általad csatolt kép alapján igaz is lehet (amit valamiért múltkor nem vettem észre). A kép alapján, ami az ntfs.sys hibát jelzi, egy HDD ellenőrzést javasolnék.
De4d: A videókártya topikjában érdeklődtél már arról, hogy másnál is vannak-e ilyen kékhalálok vagy ismert probléma-e? Esetleg ők tudnak-e megoldást?
-
Out
addikt
Szia!
Én első körben megnézném az alaplapot, hogy rendesen van-e a házhoz rögzítve és nincs-e valami zavaró elem az alaplap és a ház között. Aztán jöhet az, hogy megnézném, hová van dugva az alaplapon a ház usb csatlakozója. Ha ezek is rendben vannak, akkor eszközkezelőben megnézném, hogy van-e !-es eszköz, aminek köze lehet az USB-hez. Röviden, ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest