Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hali!
Hát igen, az nem kellene elsőre, az az nForce AHCI driver....
Valóban kellene egy teljes telepítés, esetleg ha megoldható, akkor újrapartícionálni a Vista telepítővel(az a partíció amire telepítesz max 60-70 giga legyen, és legyen formázva) és NEM KELL semmilyen AHCI drivert beadni neki, se telpítéskor, se utána!Ha ez megvan, az persze még nem garantálja hogy minden oké, de legalább egy hiba kizárva, mivel írtam hogy nálam is kékhalál lett az nForce AHCI utólagos telepítéséből.
(Vista x64 Hun Sp1esteén legalábbis)A Vista meg mehet, ahogy Pumba is mondja. Én speciel azért javasoltam csak hogy ha lehet ne SP2-vel elsőnek, mert érhetik az embert meglepetések. Egy példa XP-vel kapcsolatban: XP SP2 esetén a nyomtatóm gyári lemezéről simán felmegy a driver, SP3 után, magától felismeri a nyomtatót az XP és nem engedi felrakni a gyári drivert...
Vista SP2-ben módosítottak a prefetch(előtöltés) és indexelésen is....Szóval én azt javaslom, hogy először SP1, aztán ha minden oké és elmúlik a kékhalál, akkor mehet SP2...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- World of Warships
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest