- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#62853120 #707 üzenetére
Hali!
Hát igen, az nem kellene elsőre, az az nForce AHCI driver....
Valóban kellene egy teljes telepítés, esetleg ha megoldható, akkor újrapartícionálni a Vista telepítővel(az a partíció amire telepítesz max 60-70 giga legyen, és legyen formázva) és NEM KELL semmilyen AHCI drivert beadni neki, se telpítéskor, se utána!Ha ez megvan, az persze még nem garantálja hogy minden oké, de legalább egy hiba kizárva, mivel írtam hogy nálam is kékhalál lett az nForce AHCI utólagos telepítéséből.
(Vista x64 Hun Sp1esteén legalábbis)A Vista meg mehet, ahogy Pumba is mondja. Én speciel azért javasoltam csak hogy ha lehet ne SP2-vel elsőnek, mert érhetik az embert meglepetések. Egy példa XP-vel kapcsolatban: XP SP2 esetén a nyomtatóm gyári lemezéről simán felmegy a driver, SP3 után, magától felismeri a nyomtatót az XP és nem engedi felrakni a gyári drivert...
Vista SP2-ben módosítottak a prefetch(előtöltés) és indexelésen is....Szóval én azt javaslom, hogy először SP1, aztán ha minden oké és elmúlik a kékhalál, akkor mehet SP2...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest