- SSD kibeszélő
- Micro Four Thirds
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisherhun
tag
válasz
Fisherhun #3820 üzenetére
Nah megvan a ludas.
A hwinfo amit mondtam. Kétszer is elindítottam a sensor only t is ugyanúgy critical process died hibával.
Beszéltem pár kollégával ez ügybe akiknek asus lapjuk van.(valamiféle sensor a felelős pedig ki van kapcsolva)Még pár dolog be van pipálva megpróbálok azokkal játszani hátha.De amúgy utána nyomtam cmd be egy sfc /scannow t kíváncsiságképpen és itt nem hibázott semmi szépen lefutott. Még múlthéten mikor vírusra gyanakodtam a formázások előtt és akadt is jó pár akkor ez a cucc már nem futott le.
Tehát ez szimplán a program hibája lesz (hwinfo)
Másik kérdés: A blue screen view progit h kell használni ? Tehát hova telepítsem vagy mit kell bekapcsolni h lássa a fagyásokat ?
Nekem van egy ilyen gyors leírásom arról hogyan kell az ssd élettartamát megnövelni és különböző dolgokat kell leállítani pl: rendszer visszaállítás virtuális memória kikapcsolása stb. Lehet valamelyik bezavar és nem menti el a kék halálról szóló adatokat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest