Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Matyó83
üzenetére
Kicsit sejtettem , hogy valamelyik HDD lesz a ludas ... ezért is javasoltam az egyesével rákapcsolgatást ...
Akkor siker a vége - igaz rossz hírrel : egy vinyó kukába
Azért havi szinten nem árt ránézni HDD-kre .... SSD -re vigyázz - érdemes egy venti fuvallatát ráirányítani - meghálálja ha nem megy 42°C fölé . Na persze vinyók is ... de SSD maradjon hűvöske .Plusz ha nem akarod, hogy HDD állandóan leakarjon állni - ( engem zavart az energiaellátásmód miatti leálldogálás ) jelezd ...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért havi szinten nem árt ránézni HDD-kre .... SSD -re vigyázz - érdemes egy venti fuvallatát ráirányítani - meghálálja ha nem megy 42°C fölé . Na persze vinyók is ... de SSD maradjon hűvöske .