Hirdetés
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
üzenetére
igazából két használhatót találtam (ntoskrn-en kívül):
dxgmms1.sys,
win32k.sys.utóbbi nemigazán tudom, hogy mit akar jelenteni, de az első elég egyértelműen vga gondra utalhat.
gondolom minden tuningot visszavettél már. úgyhogy próbáld meg letörölni a vga drivert, várni kicsit, hátha úgy megy (alap win7 driverrel). ha így se, akkor keresgélj hardver hibát sztem. (vga stress testnél ha elszáll gyorsan, akkor az árulkodó lehet)
nálam egyszer csak úgy volt reprodukálható a vga hiba, hogy hozzá kellett érni fizikailag a kártya hátoldalához. nem megnyomni, csak hozzáérni és rögtön reset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest