Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdv.
Az áramingadozást kizárnám, mert UPS mögött van szinte az egész ház!
Újratelepítésen túl vagyok (párszor)... Biost elötte úgy állítottam ahogy írtad.
Az ominózus újraindulásig tökéletesen működött IDE módban minden oprenszer (XP, Win7, Ubuntu, Suse...). Azóta történnek ezek a fura dolgok.
Most utoljára a videókártya illesztő programot jelölte meg a hiba okozójaként. Többször előfordul, hogy egy pillanatra vissza vált a win aero olyan sima áttűnés nélküli módba... és a dwm.exe hibát okoz a CENZURÁZVA anyjába. pl. youtube video lejátszásnál.
Az egyik ramot kivettem (2x2giga volt) és így fel tudtam tenni a win7-et.
Érdekes amit a frekikről írsz, 1066-on mentek a ramok eddig. Most csak 800-on megy.
Ezt az AHCI-s dolgot kipróbálom, de akkor sem stimmel. Valami ezért csak nem működik jól nem? Lehet a gagyi kingmax ramok eddig tartottak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- PlayStation 5
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest