Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skandarg27
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mostanában úgy 2-3 naponta megszokott halni a gépem, lefagy a képernyő és magától újraindul. Ezt a hibajelenséget általában egyszerűbb "internetezés" közben szokta produkálni, tehát, nem mondjuk egy játék alatt túl melegedéstől. A gépem húzva van, de normális hőfokon bír minden stressz tesztet.
Nemrég cseréltem alaplapot, de ezen időszakban elég sok új amd driver is kijött a videókártyához. A tápom tudomásom szerint rendben van. Drivereket manuálisan a gyártó honlapjáról töltöttem mindig, de 3 "friss-e a drivered programmal" is leellenőriztem, hogy minden friss-e.
Gugli a barátom, így keresgélve kiadott egy ilyen megoldásfélét: [link], de egyelőre inkább tőletek szeretnék tanácsot kérni, hátha másfelé kell keresgélnem.
(windows update letiltva a gépemen, wsusoffline programmal telepítettem a frissítéseket.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest