- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo33
csendes tag
Ja igen elég hülyén írtam le, az újratelepítés után is fenn áll a probléma.
Driverek fent vannak, kaptam hozzá még cd-t (Fujitsu a512), így arról lettek telepítve, és ahogy néztem frissebbek nincsenek is hozzá. Most hogy újraraktam még nem lett frissítve a windows (tudom, hogy kellene, de én alapból nem szoktam a frissítgetni), de még az újratelepítés előtti verziónál felfrissítettem de nem változott semmit. Most tegnap még annyit csináltam, hogy lefuttattam a MemTest86-at de az se talált semmi, szóval teljesen tanácstalan vagyok, mer teljesen véletlenszerűen jön elő a dolog, valamikor megy egy napot a gép, aztán másnap bekapcsolom még mindig megy és akkor elkezdi és onnantól ahányszor újraindítom normál indítással jön a kék halál, aztán kikapcsolom, várok egy fél órát, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest