Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Destroyer91

tag

Üdv!

Olyan problémával fordulok ide,hogy az utóbbi hetekben folyamatosan BSOD-t kapok bizonyos játékok közben,mindig ugyanannál a pontnál,illetve résznél. (X-COM,új DmC stb.) Egyébként nincs probléma,tehát más gameknél nem adja ki+normál használat,netezés közben sem. Mellékeltem róla a képet,minden kékhalálnál az atikmdag.sys-re hivatkozik. Az interneten utánanéztem,és gyakorlatilag mindent kipróbáltam szinte amit ott írtak,tehát : BIOS driver frissítés,Legfrissebb VGA driver + Driver Sweeperes varázslás,CCC-t nem telepítettem (de ez sem oldotta meg a gondot),MeMtest + VGA Futuremark+memóriateszt lefuttatva (hibamentes mindkettő), RAM időzítések eredetire állítása+feszültségértékek változtatása, Monitor driver frissítése, Végül pedig ma újraraktam a Windowst egy C meghajtó formatálással,de a helyzet változatlan...
    Ami maradt lehetséges opció még,hogy full formattal rakom újra a gépet,illetve,hogy másik memóriát és VGA-t probálok ki,de előbbit szeretném elkerülni,utóbbira pedig jelenleg nincs lehetőségem.
    Kérném,aki találkozott már a problémával,vagy tud rá megoldást,minél hamarabb jelezze!
    Előre is köszönöm a segítséget!

Ja,és végül a gépem adatai:
    Processzor: AMD Phenom II X4 965 3.8 GHz (OC) AM3 BOX Black Edition + COOLERMASTER Hyper TX3 EVO CPU-hűtő
    Memória: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz LP
    Videókártya: VTX3D Radeon HD 7850 X-Edition 1GB GDDR5 RAM OC
    Alaplap: ASROCK 960GM/U3S3 FX AM3+
    Merevlemez: WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3
    Tápegység: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
    Monitor: Dell UltraSharp U2212HM (21,5'')

Új hozzászólás Aktív témák