Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior0
csendes tag
Sziasztok!
szeretném a segítségeteket kérni, olyan problémám lenne hogy win7 volt a laptopomon (Asus k50ij) nincs fél éves, de bizonyos okokbol ismét xp-t akarok rá telepiteni, de az xp telepitő elindul, de mielött elérné a telepítő azt a részt hogy particiot válaszak mindig kifagy kék halállal! probáltam eredeti xp-vel, xp reborn-nel, de mindig ugyanaz!
a winchesteremet, a win 7 telepítővel formáztam, töröltem a win7 100mb rendszerparticioját is de semmi, még mindig kifagy, mit tehetnék hogy ujra fel tudjam rakni az xp-t!Elöre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest