Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
9db 100/98-99 hdd van - legtöbbre csak adatátviteli hibár ír a sentinel -, 1db wd 100/100 az 3e, 1db hitachi 100/100 15 órás, 3,5e
-
Chaser
legenda
nézzétek meg az új predatort, félelmetes...vígjáték v paródia, nem tudtam eldönteni
-
Chaser
legenda
válasz
faragojof #99320 üzenetére
magában az, h hány bites egy vga semmit nem jelent...
a 3850-em is 256 bites volt, a 4670 meg 128 bites, mégis tudta azt amit a 3850
________
no de eladóóóóóó
320gb 7k2 rpm hdd-k, 100/98-99, seagate, hitachi, wd, 2e ft/db, hétvégén a möemaksznál' átvehetőek
ezeöccáz'/db akkor ha mindet viszed, 8-12db van kb -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99309 üzenetére
Meg jo nagyot 1-2 ferencbe ( :
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99258 üzenetére
én is csodálkoznék ha annyit adnának, a mi multinknál nem számított az év, csak a "zóna", a szokásos évi alamizsna pár %-os emelésen kívül nem volt több, új ember is annyit kapott azonos zónában mint aki 15 éve ott van, persze ha feljebb mászott többet, de ennyit néhány ember kapott a gyárban, nem tudom arra mi a helyzet mostanában, már akkor 40-50km-es körzetből mindenki megjárta a gyárat kb
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99247 üzenetére
én ott is élek..csak keveset ( :
ezeöccáz' lesz -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99245 üzenetére
Kmeti topik...nem hetvegi es karacsonyi ( :
-
Chaser
legenda
válasz
fero02 #99235 üzenetére
ennél jobban nem folynék bele ( :
úgy rémlik mintha eleinte nem lett volna ez a jelenség, de az is lehet csak nem figyeltem...több helyre idővel raktam be világításokat, sokáig csak egy hordozható reflektort használtam, így passz, azzal nem vesztek semmit ha normál földelt eszközzel megnézem h reagál rá az izzó, eddig olyan eszköz nem is járt a lakásban, talán egy csíptethetős olvasólámpán van föld, de ott meg teljesítmény a kicsi, kérek valamelyik idős nénitől egy vasalót :d -
Chaser
legenda
válasz
fero02 #99233 üzenetére
Alap dolgokkal tisztaban vagyok tovabbra is, nem tudok rola h olyat mondtam volna barhol, h nagy tudasom van ebben a temaban
en megterveztem a sajat rendszeremet, mas kivitelezte, kozben upgradeltem, de mindig villanyasz csinalta a koteseket
Nem gondolom h a foldben folyna aram...Azt viszont meg tudom nezni, foldelt eszkoz is zargatja-e az izzot, v csak a mostani duplaszigetelesu eszkozok amiknel kulon fold nincs
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99229 üzenetére
100% biztos, eladtam a haz mosokonyhajat, jut a villanyra IS ( : egyebkent par ev lett volna mire osszejon annyi
Viszont villany, amiket hasznalok mind duplaszigetelesu tortenet, foldeles nelkul, nezek valami foldelt eszkozt, az megzargatja-e a wolframot -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99227 üzenetére
Kepzeld el amikor kapcsoljak a mosogepet, mikrot, porszivot, vasalot stb, tobb lakasban, 19a az eleg karcsu, tobb helyen van klima is, meseltek h egyik karacsonykor random kapcsolgattak a fomegszakitok, toltak gondolom az elektronos fozolapokat is erosen, elmutol kijottek, majdnem lekapcsoltak a hazat a bejovorol ( : de mind1, jovore cserelve lesz
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99224 üzenetére
Nalam nincs semmi, csak felujito gepek
olyan mintha induktivitast nem szurne jol a halozat, minden gep amit most tudok nezni elektro motoros, pl villany radi v ilyesmi nincs, mukodik minden, csak ezt nem tudom hova tenni
Tavaly remlik mikor alattam bontottak, egyik oregasszony hozzam jott reklamalni, h zavarja a tvt a furom, az enyem akkor nem ment, szoval voltak itt mar furi dolgok, 360a 19 lakasra, sokaknal van a szep regi fajta elektromos tuzhely, van akinel meg villanykalyha is -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99222 üzenetére
Az oreg is ezt mondta, a haz halozata gatya, azt jovore cserelik, de a kis 600w-os furo is megkergeti a wolframos ozzot, 300w-os dekopir is, de folyamatosan amig mennek, meg neha random csak bevibralnak, direkt figyeltem, az egyiket olyan helyre raktam ahol veletlen sem utom meg, az is random bevillogott, 2 het utan meg is halt ( : egyebkent megy minden, soha nem volt semmi ettol eltekintve
Klima teljesen kulon van, ora is kulon, az nem befolyasolja a wolframos tortenetet ha megy, de ilyenkor az is 500w korul van, nemreg mertem, 168 ft volt 14 orara a futes, idebenn 27-8 fok, most is meg kellett allnom pihenni gletteles kozben, olyan melegem van, pesig ilyenkor nem mefy, csak ejszakara kapcsolom be -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99218 üzenetére
Van fenn egy blog, ott olvastam h eeeeenaplo kell ujnal amiben mindent rogzitenek, felujitasrol nem kell ertesiteni senkit - en legalabbis nem ertesitettem ( : -, szoval ennyi, elmu is csak annyit csinalt h beraktak a kihelyezett dobozba az uj fomegszakitot, meg a klima direktbe kotese se erdekelte oket "h" tarifanal, annyit mondott a srac h ildomos csinalni neki kulon kismegszakitot meg fi repet, de nem kotelezo, azt megcsinaltattam, azota se jottek megnezni lopom-e mashova az olcso aramot
Szerk:
Wolfram szalas villogasra ha van vkinek gyakorlati tapasztalata annak orulnek, sarki kinaibol szoktam venni ultragagyit, random bevibralnak, sokszor el is halaloznak, akkor is ha nem megy pl furo, ha megy akkor minden koron pislog a wolframos ego, szeparalt korok, nincs a vilagitason mas, ledes izzok nem vibralnak es nem.ment tonkre egy se, van panel meg sima "korte" is, mondjuk azok nem gagyik, megnezettem mar villanyasszal de nem talalt semmit, egy kismegszakitot cserelt, azt anno rosszul huztak be, atszakadt a csavarnal, neha szikrazott is a kornyeken egy kicsit, ez megoldodott, de a villogas random megmaradt -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99215 üzenetére
Sztem ha uj epitesu akkor mindenre, ha felujitas azt nem nezi senki, az a vicc, meg a villanyt sem, gazt evente megnezik, ott kenytelen kontar bela is szakit hivni, viznel is annyit csinaltak h lefenykepeztek az orat, tobbi nem erdekelte oket - vizesek jo fejek voltak, valamikor decemberben csereltem az orat, tavasz vegen volt ellenorzes, nem balheztak, par nap alatt jottek es plombaltak, persze azt mondtam nekik mult heten csereltem :d -
-
Chaser
legenda
"egyetemhez"
lehet itt még bármi később, remélhetőleg nem lesz akkora disznóság h beszakadjanak az árak, a matek viszont azt mondja h minimum óvatosan ekkora tervezéssel - lazán kitalálhatják, csodálkozom is, h nem találták még ki, h felemeljék a lakás kiadásának adóját, most talán 10% v ilyesmi, csinálhatnak belőle 30-40-ot is gyorsan, ez is benne van, a fizetőképesség meg ugye nem végtelen -
amit linkeltél lakóparkot ott még egész tisztességes árak vannak, feltéve persze ha tisztességes műszaki állapotú lakásokat adnak annyiért, erre kb a duplája a kezdőár, de úgy h befizeted előre, lakás meg egyszercsak' majd lesz...vagy nem -
Chaser
legenda
válasz
alázógyík #99197 üzenetére
van egy boltod, ha te most azt mondod mindent 2x annyiért adsz mint a többiek meggazdagszol? nem, csődbe mégy
egyébként az ingatlanos abból aprót kap, a cégé a pénz akinek dolgozik, elég sokan vannak akik nem kérnek belőlük, pont a magas jutalék miatt
tibibi
én is elárulom neked, h tudom, h nem értenek hozzá az ingatlanosok, tavaly tapasztaltam, semmire nem tudtak válaszolni, egy egyszerű alaprajz se ment, az egyiktől már tavaly kaptam állásajánlatot ( :
ma már a felújítás, építésnek a munkadíja legalább annyi mint az anyag, kérdezd meg egy db konnektor kiállást mennyiért csinálnak erre, megmondom, 5-6-7e+ áfáért ( : egy középkategóriás szerelvény ára 1e ft
mennyiért burkolnak? 5-6-7e/nm, az anyag is megvan ennyiből bőven, mennyiért betonoznak? az öregnek kb 10-12nm teraszt betonoztak le, a teljes zsaluzást ő csinálta, vasalást és betonozást az emberek, 100e ft - számla nélkül -, víz kiálllások 25-35e+ áfa, stbstb
tavaly egyik tüzépes gyerek rítt, nincs ember aki csinálná a lakását, érted, tüzépes, azért némi kapcsolata van, de a szakik annyira elszálltak legtöbb telefont se veszi fel, aki felveszi majd fél év múlva megy
csináltam egy hangszigetelt előtétfalat, 27nm, kb 300e ft volt az anyag, fizettem egy hülye gyereknek napi 20e ft-ot, és én is dolgoztam, így került kb 400e-be, erre vállalkozó 0,8-1m-os ajánlatot adott, 20nm parketta felszedés, alsö födém kitakarítás, sitt szállítás, hőszigetelés, beton, 1m-os ajánlat, ez meglett kb 200e-ből, igaz én lapátoltam fel kb 1,5-2 tonna kohósalakot...szóval jah, tényleg nem sok a munkadíj ( :
azt nem kalkulálod bele, h nem csak hitelre vesznek lakást, hanem befektetők is, lassan nincs olyan nap, h a postaládában ne legyen bedobva egy cetli csakittcsakmost' lakást vennék szöveggel, aki meg hitelre vesz hogy mi lesz később? lényegtelen, jelenlegi állapotban növeli a keresletet, ha 5-10 év múlva nem tudná fizetni, az a jelenre nincs kihatással - valaki itt aranyosan megjegyezte, majd a nyugdíja lesz a lakás, talán zeki? mondtam is h óvatosan, a jelenben ez van, jövőben ez változhat, drasztikus áresés viszont akkor lesz ha nagy disznóság van, pl államcsíny, ami felé IS egyre jobban haladunk, 10-20 év múlva mit ér egy mai 50 millás lakás az majd kiderül 10-20 év múlvaén pl most eladom, beszéltem az ügyvéddel aki anno intézte, pénzes ügyfelei vannak és mind lakásba fektet, idézem : "kevesebb lakás van mint amennyit el akarnak adni", pedig itt úgy épülnek az újak mint a szemétdombok, de mégis pörög a piac nagyon - nem bánom, nekem pl jól jött -
most adtam el a ház mosókonyháját, befektető vette meg, rácsapott mint tsúk' a takonyra, már csak ezzel foglalkozik a cége, ingatlant megvesz, felújít, kiad, vannak brigádaik, így is valószínűleg 2-3 hónap mire a most megvetthez hozzá tud kezdeni, ennyire sok a meló és kevés az ember -
Chaser
legenda
válasz
tibibi #99192 üzenetére
ingatlanosnak mi köze van hozzá?
olyan mint egy bolti eladó, ha tulaj is, nem fogja tudni adni a csirkemellett 3e-ért
kevés lett a szaki, így megemelkedett az itt maradtak fizetése, ez az egyik ok országosan, kicsit emelkedtek az építőanyagok árai is is, szintén országps kmétre vetítve a merci gyár a másik, harmadik pedig megint országos, banki kamat konvergál a nullához, ha veszel egy lakást és kiadod az szépen termel, emiatt megnőtt a kereslet és az árak, ennyi a matek
pesti faluban ugyanez megy, csak ide nem kellett külön autó gyár, viszont egyre többen akarnak idejönni, ez megint a keresletet növeli és az árakat
az önkormányzati/állami ingatlanok azért állnak üresen, mert haver megvette/igényt tartott rá, persze apróért, de 1-2 ember megfelelő helyen jól jár, ez kb mindig így volt amikor volt rá lehetőségük
tudom hülyeségeket beszélek, de olvasd vissza pár év múlva ( : -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99186 üzenetére
nagy eséllyel van kisebb verziója amibe ugyanez a billzet megy, szoktak így spórolni, még dell xps-eknél is láttam, pedig az fél m ft körüli kategória
-
Chaser
legenda
En maskepp csinalnam, de mondom onnantol elverzett h egy oldal nem sikerul hiba nelkul, veregessem vallon?
A szamtech meg a hirdetett tevekenyseg kicsit mas terulet, ha uj termelrol van szo amit nagyker arlista alapjan general a webshop modul ugy konnyu, ha mindig valtozo keszlet van amit kezzel kell bevinni az kicsit nehezebb
A fogalmakat meg kevered, ha azt mondom egy ph cikkironak h egy tal moslek a "munkaja" az kritika, ha leanalfabetazom' az szemelyeskedes ( :
No de nekem mindegy, inkabb hozok vacsorat -
Chaser
legenda
En fel sem hivnam, komolytalan aki egy egesz oldalt nem kepes helyesen produkalni, ha kimaradt az altalanosbol fizessen olyannak aki kijarta
Lehet o is betero ugyfelekre epit, lehet masi korrekt is ahogy imi, de a kerdes nem arrol szolt
A szemelyeskedes es a kritika pedig ket kulonbozo dolog, ezeoccaz' lesz -
Chaser
legenda
Mondtam is neki h fekudjon ra a weblapra ( : o a betero ugyfelekre epit, de nyilvan sokkal tobb ugyfele lenne ha lenne mindenhez konkret ar, az viszont autoval ellentetben mindig valtozik h mi van keszleten, es a szamtech cuccok arai folyamatosan valtoznak, azt naprakeszen tartani +1 ember, egy listat felvenni meg 1-2 nap
Ha tol-ig arat mond a helyszinen ne deruljon ki semmi, azert tol-ig ar, nincs mirol beszelni
Okoskodassal meg finoman, nem vagyunknjatszotarsak - nem is leszunk - -
Chaser
legenda
Kozelitsuk meg maskepp, te raszannad az idot h csak azert felvedd a telefont, h egy arat mondj, amire lehet csak annyi reakcio jon: koszonom, atgondolom..? illetve azert bukni uzletet, mert nem tudja felvenni a telefont egy alap kerdeshez, mas meg esetlegesen fel tudja venni
Az mindent elarul, h ennyi szoveg nem megy helyesen/eliras nelkul, sztem 2018-ban nem csoda ha egy uzletnek van weblapja, hanem elvaras - persze ha valaki nem maganak az ellensege-
Nekem egyebkent mindegy, nem hinnem h olyan nagy dolog egy napot raszanni a gyakrabban elofordulo modellek araihoz legalabb, biztos telefont emelgetni sokkal jobb -
Chaser
legenda
válasz
tibibi #99104 üzenetére
Mi kutyank is eljatszotta h valogat, rendben kis baratom, akkor nincs vacsora, masodik nap se kapott mast, harmadik anap mar nem kellett biztatni h ugyan egye mar meg ( : valamennyi kell neki a fogai miatt, mert csontot nem kap, meg emesztesehez se art ha eppen nem tudunk rizst v krumplit fozni - egyebkent nagy esellyel a tiedben is taurin van es raszokott -
-
Chaser
legenda
Zarhato
-
Chaser
legenda
nem keresek pcie kártyát 6000ft-ig, de ha vlakinek van nekem adhatja
( : -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99047 üzenetére
se több se kevesebb, nem szeretem az ilyen hájpokat'
ha valami kell megveszem, ha meg nem kell olcsón se veszem meg - na jó, voltak kivételek:d -, elmentem a xiaomi megnyitóra , volt olcsón talán redmi4, tartalékba jó, annyian voltak mint az oroszok, talán 5-6 óra után bejutottam volna, az apátokfacátazt' d oda se megyek többet ( :
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99043 üzenetére
én még soha nem vettem semmit sem IS bf-en, monnyak' le? ( :
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99028 üzenetére
nem is vennék használtat max csak itteniektől, mondjuk már eladni is kín, felraktam pár hirdetést, de kb mint jófogás, nettó idióták, ott van pontosan hol átvehető, mi van, de mindig ezeket kérdik ( :
tényleg, redmi4 jobb oldalán lett egy sárgás szerű fél cm körüli csík kb képernyő harmadáig, ez mi a péló lehet? még garos, elöljáróban annyit mondtak nem valószínű h garozzák, ettől független beadom, bizonyítsák be h én csináltam vele valamit
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99009 üzenetére
Poloskat ma meg nem lattam, nem mintha hianyozna
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #99007 üzenetére
Lesz meg, ne aggodj, megint jobb ido lett, tegnap lattam vadlibakat vonulni, ok se kapkodjak el ( :
-
Chaser
legenda
bacsis biztos örülne neki :d
annyira lenn van 2., 3. genes 12"-os business gépek ára, h letöltőgépnek is drága, 24/7-ben sok kicsi sokra megy, hiába van alulfeszelve, mai gépek töredékét eszik
itt meg hirdetni pffffffffff, nettó idióták gyűjtőhelye lett ez is, ezért mondtam amennyit ezzel küzdeni kell h eladd, nem ér annyit, bár fb-n lehet 20-ért is elmenne ( : -
Chaser
legenda
válasz
troll81 #98977 üzenetére
én már kidobtam
NoLF
netre is kevés, rengeteget zabál, el kell ajándékozni rászorulónak v ismerősnek, amennyi energiát beleölnél az eladásba, annyi pénzt nem ér az egész, táp hiáb volt jó maga korában, most max 1-2e ft-ot ér, ház se többet, ha egyáltalán többet, konfig is annyit - kivéve ha nem új terás hdd-k vannak benne ( : -, ventik meg max pár száz ft/db kategória -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #98967 üzenetére
Kizart dolog mert nem tudom
daninet
Szukul a kor :d ikabb' meg se probalok segiteni legkozelebb, ezeoccaz' lesz ( : -
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #98964 üzenetére
osztán' mért törölték amire válaszoltál?
-
Chaser
legenda
ilyen állásra azért találnának embert, lehet tényleg olcsóbb kméten oktatni
313313 pesti faluban is ki lehet ám fogni annyiért, csak keresni kell, meg türelmesnek lenni ( : nálunk a házban egyik srác 70+ rezsiért bérli a lakást - titta' jó fej a tulaj -, mellettünk levőt meg közös ktsg-gel 100-ért bérlik, adhatták volna többért is, ők speciel jól jártak, egyetemek mellett vagyunk, nagyobb pénzekért is simán ki lehet adni
-
Chaser
legenda
esz pisztoslyo ( :
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #98918 üzenetére
Ha ezeket nem tudja akkor gondolom feluletkezelni kell, ha kirakok 0,5-os es 2mm-es vascsovet, a vastagabb sem fog kevesbe rozsdasodni, bar nem ertek hozza
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #98915 üzenetére
Ha nem savallo, vizallo, stb, akkor sztem mind1 milyen vastag
Nem jartam.meg arra -
Chaser
legenda
Nyari elso
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaPower #98890 üzenetére
Nalunk a vezer netto 1m ft felett keresett, a gyar evenkenti nyeresege 15-20mrd ft netto, igy nezve 1m ft apro, ha azt nezzuk uo. lancszem mint barmelyik ketkezi melos aki neoo 100-nak is orult, irrealisan sok...illetve inkabb a.ketkezi melosok kaptak irrealisan keveset, de ugye mindig azok kapjak a legkevesebbet akik a legtobben vannak, ha hagyjak magukat
Szerk:
grizlisandor
Egyenesen aranytalan? Akkor forditottan aranyos ( : -
Chaser
legenda
tudom, csak érdeklődtem ( : így kell csinálni egyetemvárost project része az átnevezés
ekrisztian
nyócker' ha így megy tovább, egyik legjobb kerület lesz pesti falubantroll81
pár éven belül nem lesz itt semmi, közeljövőben max stagnálás fog beállni, mekmontam' én, minél többen kimentek, itthon annál magasabbak lesznek a bérek építőiparban, ha az magasabb lakás árak is magasabbak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest