- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
Valamelyik nap említette valaki, hogy van egy fölös sound blaster live gyári telepítő cd-je... Igényt tartanék rá!
-
Router
őstag
Még mindig van:
Siemens gép fekvő ATX házban
478-as lap AGP 4 vagy 5 PCI nem tudom pontosan, SATA nuku, int. LAN, hang, VGA sok USB
Procim van hozzá kétféle is 2.26/533/512 vagy 2.4/400/512
512MB DDR
VGA is választható akár, matrox g450 dualhead 32mb vagy radeon 8500
Igény esetén van benne egy 80GB maxtor vinya
Valamilyen 52X CD-romot is tudok hozzá adni de annak néha nem jön ki a tálcája csak noszogatásra egyébként tökéletesen olvas. -
daninet
veterán
válasz
DeltaPower #46589 üzenetére
Én egyszer egy komplett ellenőrzőt újragyártottam, csak jobb jegyek voltak benne szaktanárik nékül
még az igazgató aláírása is ottvolt..
és mindezt 2 sörért amit azóta se kaptam meg -
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz
GrandeP #46571 üzenetére
Fogjál egy normális digitgépet, amin van full manuál mód.
Kis iso, hosszú záridő, manuális fehéregyensúlyt beállítod(nem ilyen auto, meg lámpafény és társai), max felbontáson lefotóz állványról, vaku nélkül.
És semmiképp sem közelről, hanem messzebbről és zoom-al(tele állásban, vagy a közelében), így nincs torzítás sem a széleinél.
Utána PS-ben méretre igazítod, és nyomtatod.
Nekem eddig ez bevált mindennél -
Norb3rto
őstag
megvan az új projekt már csak befektetőket kell keresni és dől a lé
mod: sony miniegér eladó 1500Huf
-
GrandeP
addikt
-
daninet
veterán
válasz
GrandeP #46576 üzenetére
Erről jut eszembe. Multkor felhívott egy faszi tévesen. Mondja, hogy megvannak-e a részvények mert akar bizniszelni. Á mondom már eladtam őket elég jó áron.
Elkezdett ott fujtatni, hogy de nem így beszéltük meg meg minden azt letette
Utána gondolkodtam, h kezdhetek fosni, mert elkapnak az utcán, de nem lett semmi -
GrandeP
addikt
Lool
Hívtak elöbb h keresek -e még állást.. há mondom már jó ideje nem, de meghallgatom az ajánlatát...
Belekezdett hát a nagy monológba.... mondtam h álljunk meg, Mlm, ügynöki, vagy beszervezés?
hebegés, habozás, ez nem olyan mi egy nagy bank-nak dolgozunk, hozzájuk írányítjuk az embereket, majd újból a nagy monológ.Szépen illedelmesen, el hallóztam tőle...
Úgy látszik, hiába új év, hiába új fogadalmak, új emberek, új cégek, még mindig ugyanazok a begyöpösödött emberek kínálnak állást.
-
daninet
veterán
válasz
GrandeP #46571 üzenetére
én 10ezrest másoltam, itthon a Canon-on, de eddig mindenki megfogdosta hogy, báze te kitűzöd a pénzt az üzenőfalra... mondom ja. Csak a fémszál árulja el, még az apró betű is olvasható valamennyire, 600dpi-vel szkenneltem..
Szerintem egy jobbfajta Epson fénymásoló ami a boltban szokik lenni, le tudja másolni... -
mcs
veterán
Valakinek Audigy 3000ért 3500 helyett?
-
GrandeP
addikt
válasz
daninet #46570 üzenetére
Szkennelésnél elváltozik a szín ez alapból ilyen nagyon halvány sárga, már-már fehér... szkennél 500 dpi-nél is... vagy sárga vagy barna lesz...
A fémszál meg ugye egy hatalmas nagy ezűst csík lesz...
Vagy csak nekem olyan a szemem mint a Sasnak... nagy sárga és csipás.
-
daninet
veterán
válasz
GrandeP #46566 üzenetére
beszkenneled, megméred az eredetit, aztán fotosoppal létrehozol egy új lapot ami pont akkora mint amit mértél, beilleszted a szkennelt képet hogy illeszkedjen a lap szélére, aztán nyomtatod 100%-os méretben, valami nagyobb papírra középre igazítva (hogy ne sírjon a nyomtató a margók miatt)
mert a fénymásolás nem eredeti méretet adja vissza amúgy?
(nem a szkenner-nyomtató, hanem a színes fénymásoló a fénymásolós boltban)
A fémszál másolása gázos, mindig becsillan a másoló fénytől, és egyik része halványabb másik sötét. -
GrandeP
addikt
válasz
D@ni88 #46567 üzenetére
Hát igazából féltesóm, Gróf Széchenyi István egyik "oklevélet" szeretném bekeretezve a falon.
-
Maxon
tag
Üdv mindenkinek
-
GrandeP
addikt
Na akkor én is felteszek neked egy komoly kérdést..
Tudsz -e úgy fénymásolni h gyakorlatilag 1:1?!
Próbáltam több helyen fénymásolni, meg 2 féle scannerrel is.... de sajnos ez egy oklevél féleség, van benne fémszál is, meg vízjel is.... és hát nagyon nem hasonlít semmire se a végeredmény...
Beakarnám a másolatot kereteztetni vagy laminálni...
-
KTU
addikt
válasz
DeltaPower #46564 üzenetére
kapok olyan értelmes kérdéseket én is:
"miért nem a kamera készen van a kép" -
DeltaPower
addikt
mi a franc, terjed a hülyeség PHn is? leírom hirdetésben hogy EGYBEN eladó erre jön 2 pü hogy "lap mennyi?" "proc+ram mennyi?"
-
daninet
veterán
Jaizé.
Vette ebay-ről egy laptop stickert barátnőmnek, és értelemszerűen nagyobb mint a noti fedele. Milyen módszerrel érdemes kivágni. Körberajzoljam és ollóval, vagy kimérjem és úgy... csinált már valaki ilyet? -
Steve1979
aktív tag
megin' esett a haw
-
Szlovi
senior tag
Meg volt a teszt. Memória,VGA jól működnek,ezek kizárva. Úgy néz ki elszállt az alaplap
Jóccakát
-
Steve1979
aktív tag
3.
-
D@ni88
addikt
2
-
Norb3rto
őstag
1.
-
mcs
veterán
Részemről eladó egy Sound Blaster Audigy 1es hangkártya, SB0090 szériaszámú, driver cdvel, és valamilyen (talán midi) kivezetéssel együtt. 3500 Ft
-
Szlovi
senior tag
Te olyan okos vagy,fejtsd már meg a #46543 -ban leírtakat. Ja,és Gigabyte G41-es alaplap
-
george11
addikt
táp
-
Szlovi
senior tag
Aha... még valaki?
-
Szlovi
senior tag
Egy kis OFF:
Délután még működött a gép (a haver kiskölyke CoD-ozott),de este már nem indult. A ventik pörögtek,de semmilyen képet nem adott,még a POST képernyőt sem.Kb.fél percig zúg majd újaraindul,de ugyan azt csinálja mint fentebb. Mi lehet a hiba? Én alaplapra tippelek,de kérem a Ti véleménytek is! -
poffsoft
veterán
uhh...
Keményen, Csoki, keményen!
-
BaKeSZ87
őstag
-
cirmiiii
tag
nyáú
-
BaKeSZ87
őstag
Eladó: AMD Athlon 64 939 3200+ Az árat nem én határoztam meg, bátyámé a cucc, én meg hirdetem, gondolom enged belőle ha kell valakinek.
Van valakinek olcsón jó hűtője AM2-re? -
vikcsi
senior tag
Szokott valaki neten pókerezni vagy sportra fogadásokat kötni? Ha igen, akkor tudok küldeni meghívót és 4000ft bónuszt kap fogadásra, illetve pókerre 30 dolcsit
ja, és csak 18éven felüliknek...
-
-
bsh
addikt
válasz
D@ni88 #46515 üzenetére
256MB/266MHz-es nem jó? mert azt ingyen elvihetnéd (illetve bárki más is, akinek kell) itt áll már a szekrényben sok éve, kipróbálni nem tudom, fogalmam sincs, jó-e. (1 darab, hynix csipek vannak rajta, meg némi por is.)
fekete 3,5" floppy meghajtó kellene nekem, hibátlan állapotban, akár 2-3 darab is jóhet. 500Ft/db. van valakinek?
-
D@ni88
addikt
árakat kapok?
-
D@ni88
addikt
Van valakinek olcsón DDR400mhzes ramja? 256-1gb
-
vikcsi
senior tag
.
-
daninet
veterán
válasz
GrandeP #46501 üzenetére
nero telepítésnél vedd ki a fölös dolgokat.. én kb csak a burning rom-ot hagyom ~50mega a többi szirszart kiszedem mind fölösleges...
amugy énis kerestem annó alternatívát, két ablakosból nem találtam olyat ami az igényeimnek megfelelt, de az asampoo (fater szerint sampon mert annak úgy van értelme) elég hülyebiztos és egyszerű, elég sokat tud, és ingyenes.. viszont nem 2 ablakos, de drag&drop működik total commanderből, ugyhogy igazából tökmind1...
-
GrandeP
addikt
Hali Skacok!
Tudnátok mondani valami alternatív megoldást Neró helyére?!
Cdbrnerxp és Ashampoo nem érdekel, valami olyan kellene ami ugyanúgy 2 ablakos megoldással dolgozik, szokásos írás elötti beállításokkal ja és win7 képes...
Kezd kicsit elegem lenni a neróból h gyakorlatilag nagyobb már mint a Vista...
Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest