Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
peppe79 #44156 üzenetére
Azért nehéz erre válaszolni, mert szerintem sokakkal együtt, én is csak dupla szűrőt használok, így nem tudom, hogy az ami a duplánál bevált az a szimplánál is ugyan úgy fog e működni. Szerintem alapul kell venni a szűrő kosár aljának a formáját is, hogy sík vagy domború.
Nekem az egyik egy 58,55-ös trapéz alakú borotva éles szélű sík tamper, amit annak okán vettem, hogy a széléig tökéletesen letömörítsen a sík aljú szűrőmben. Van viszont domború aljú IMS-em, aminél ez a sík tamper nem működött jól. A szélét jobban megnyomta mint a közepét. Ekkor beszereztem egy konvex 58,4-es tampert, és máris tökéletesen lehetett használni a domború szűrőmhöz. A csavar ott van a dologban, hogy a sík aljú VST-hez is nálam jobban bevált a konvex mint a sima. Egyenletesebben indul meg a lefolyás, és a szűrő teljes felületén egyszerre jelenik meg a kávé.
Remélem tudtam segíteni a döntésben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest