Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Köszi srácok mindenkinek.

Alapvetően azon már túl vagyok, hogy nagyon kevés helyen jó a kávé, mert a legtöbb helyen nem értenek a készítéshez/pocsék az alapanyag..stb. Ezektől a helyektől én is sokkal jobbat készítek itthon. De ilyen helyekre már be sem megyek. Jó, néha kifogok ilyet ismeretlen helyen.
De ahol jó alapanyagból, odafigyelve, ipari gépparkkal készítik, ott mindig jobb, mint amit én ugyanabból az alapanyagból ki tudok hozni itthon. Van, amikor jól meg tudom azt közelíteni, van amikor tök más.
Most azon vagyok, hogy minek nekem űrgaggia, meg minden, ha nem olyanok a kávék, amilyenre szeretném. (azért nem hamarkodom el, múltkor is megbántam, hogy eladtam)
Azt hozzá teszem, hogy én már évek óta cukor nélkül iszom a kávét (mindegyik fajtát) Szerintem akkor mutatja meg leginkább magát, cukorral egy rosszabbul sikerült kávét fel lehet javítani, de ott az ízek is laposabbak lesznek.
Más ezzel hogy van?@Toobee, értem, hogy érted.

De itt nem azért vagyok elégedetlen, mert a fórumok által gerjesztett illúzió miatt kevésnek érzem az itthonit, hanem egész egyszerűen többször van, hogy a nem alap gépemmel prémium kávéból készített ital egész egyszerűen nem ízlik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Hyundai, Kia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest