Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
Hazafelé beugrottam a gyógyszertárba keserűsóért, de aztán itthon rájöttem, hogy se rendes eszközök, se rendes kávé, úgyhogy felesleges volt. Mindegy, legalább olcsó volt, és cukor van dögivel, úgyis elnyomja majd az ízeket 😀 Bocs, ez már tényleg csak trollkodás.
@Deadzone: félreértesz. Azon akadtam ki, hogy nem sikerül valakinek egy kávé, és az a válasz, hogy szar hozzá a pár éve még topnak titulált, 2000 eurós őrlő. Elhiszem, hogy mindig van mégjobb, és azt is, hogy ez most az EK, de nehogymár ez legyen az új belépőszint! Miközben pár napja írta meander, hogy neki a Kony/DC párossal összejött az élmény.
Elengedem a témát, kiírtam magamból. Megyek vizet keverni. Viccen kívül kérdem: mennyi időt kell hagyni a feloldódásra? És ha bekeveri az ember, egyenletesen eloszlik és lebeg a vízben, vagy ha betöltöm a tartályba, akkor ott röhög majd reggel a Mg a tartály alján? -
Deadzone41
őstag
szerintem nem kell senkit megvédened, hogy mit tett le a kávés asztalra.
Én a kiakadásra reagáltam, ha valaki elégedett a cuccaival, elégedett a kávékkal amit iszik, meg a akar állni a szinten ahol van, attól még nem kell felvenni a fejlődés és újdonság ellenes attitűdöt. nem azért van a fórum, hogy fejlődjön a közös tudás? áljunk meg a norda, mazzer, gaggia kombó mindenre elég szinten, és akadjunk ki, ha valaki tds-ről, designer vízről és hasonlókról kezd el diskurálni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én a kiakadásra reagáltam, ha valaki elégedett a cuccaival, elégedett a kávékkal amit iszik, meg a akar állni a szinten ahol van, attól még nem kell felvenni a fejlődés és újdonság ellenes attitűdöt. nem azért van a fórum, hogy fejlődjön a közös tudás? áljunk meg a norda, mazzer, gaggia kombó mindenre elég szinten, és akadjunk ki, ha valaki tds-ről, designer vízről és hasonlókról kezd el diskurálni?