Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
GC-n csináltam anno alarm kimenetről vezérelhető gőzölést. Ha jól látom, amit linkeltél én is ezt a megoldást csináltam meg. Azaz rendeltem egy AC-AC relét. A gyakorlatban ennek a kapcsoló felét értelemszerűen a gőz-termo sarukra menő csatlakozókhoz kötöttem. A vezérelt AC egyik felére meg a 0-t, a másik felére pedig a fázist az alarm kimeneten kersztül. Így ha a hőmérséklet túllépi a beállított "alarm" értéket, akkor a kimeneten megszakad az áramkör, ha leesik alá, akkor meg újra fűt.
A másik fórumon Péter_szd topiktárs anno írt egy másik megoldást, ami ugyancsak jó és frappáns. Ehhez nem kell 2. relé, viszont kell egy 12V táp (sztem vmi feleslegessé vált megteszi). Itt az ábrája (kicsit homályos, de a lényeg látszik): [link]
-
kaligula
tag
Elsőre én is a lehúzással próbálkoztam, de azzal szét is jött a vége a drótoknak, hiába vajákoltam, nem adott jelet többé. Második érzékelőt már inkább egy kis csinálf magag átmenetbe tettem bele. A PID állítgatását még tanulnom kell. Elsőre azt mondanám, a végeredményhez kell igazodni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest