- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bl4ze
veterán
válasz RetepNyaraB #91557 üzenetére
Nekem sem volt sosem bajom még az 50/50-es blendekkel sem, ha az tisztességes.
Ezzel az a bajom, hogy úgy nézem elég döglött, a szemek is olyan nem szépen, egészségesen mattok..:. bl4ze .:.
-
Szabász
csendes tag
válasz RetepNyaraB #91557 üzenetére
-
-
soldier2
őstag
Míg a honfitársaim WC papírból és rizsből/krumpliból vásároltak be, a magam módján felkészültem a leállásra (meg egy kicsit mókoltam a fotóval is ha már van ideje az embernek) :
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
verti1
tag
A lényeg, hogy ebben a mostani helyzetben aki kávét vásárol az itthon tegye. Az elkövetkező hónapokban próbálja meg mindenki az itthoni pörkölőket támogatni vásárlásával a lehetőségeihez mérten. Majd később megint lehet kintről is vásárolni.
-
gboszi
senior tag
P&Y a mai nap támogatva
"If you're good at something, never do it for free!"
-
soldier2
őstag
Én még hétfőn rendeltem Kalmártól, ezek szerint az utolsók egyikét. Már régen ki szerettem vona próbálni, és gondoltam most itt az idő. A frissekkel együtt jött csütörtökön, csak a fotózásra nem volt időm. Holnap bontom a Bellardit, majd kiderül milyen.
Parci: valamiből csak megélünk. Falu végén lakom, majd fogok nyulat . Vagy vakondot.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
soldier2
őstag
Belarbar arabica blend, 6200Ft/0,5 kg. A pörkölési dátumot reggel megnézem, de úgy emlékszem 2021 Október alejárati idő.
-
törölt tag
válasz soldier2 #91568 üzenetére
Én zöldben utazok, mert ugye Afrikát és Dél-Amerikát sem fogja kímélni a járvány. És ez talán hatással lesz a kávé árára is. Ezért beszereztem 5-5 kiló Costa Rica, Ethiopia Yirgacheffe, Ruanda és Kenya kávékat. Bár az utóbbi három még a Posta vendégszeretetét élvezi. Nekem most zöldbabbal lesz tele a fagyasztóm.
-
soldier2
őstag
Ez enyi volt régebben is, nem hirtelen áremelkedés áldozata lett. Egyszer ittam Kalmárnál már évekkel ezelőtt és emlékeim szerint finom volt. Biztos van olcsóbb jó olasz blend de ezzel már szemezek egy ideje.
U.i. Megnéztem 2021.10. a lejárat.Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
150-200k között van ajánlott presszó gép, új? semmi extra kérés nincs, ne daráljon, nem kell touch, nem kell kijelző. főzzön. single, double espresso, két körös fűtés, ennyi. rászoktam a PY kávékra, és bár otthon is elkortyolgatom, azért bántóan komoly a különbség volt a jó gépen főzőtt és az én Dedica-mon lefőzött kávé között...
Breville BES840XL például?
köszi előre is, ha akad tipp!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
soldier2
őstag
válasz 72lakiluk #91587 üzenetére
Nem döglött az biztos. Sötét pörkölésből még nem sikerült egy perces lefolyást meginnom ma reggelig, de ez egész ok volt (tényleg meglepően kellemes csokis ital volt, igaz alacsony hőfokon készült). Állítottam a darálón, folyt. köv. holnap. Az ára meg annyi amennyi, nem fogom rendszeresen ezt inni, néha meg belefér 1-1 zacsi ha a fél kg végére már nem vágyom valami világos pörklésű kenyai savbombára.
-
hoffman_
nagyúr
köszönöm szépen a tippeket.
Szabász, az új Gaggiákról tavaly itt még mintha azt olvastam volna, hogy nem annyira ajánlottak már. a Silvia V5 kifejezetten tetszik, de érdekel, hogy szabad-e mostanában új verziós Gaggiára beruházni.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
zolnagy
őstag
válasz hoffman_ #91595 üzenetére
2015-2018 között gyártott Gaggiakat kell kerülni. Az új (2019-től már biztos az) ismét a jól bevált régi technikát tartalmazza belül. A Silvia nekem is tetszik már régóta, bár nekem sosem volt. Nem tudom, hogy a gyakorlatban melyik használhatóbb. Egy pidet mindenesetre mindkettőbe tennék. A gaggiaba rézcsövet is (a Silviaba nem biztos)
Caddy Tradenél egyébként lehet venni eleve pidelt új GC-t, amire garanciát is adnak. (ezt csak hallomásból tudom, érdemes utánakérdezni) -
Szabász
csendes tag
A shopban meg kell rendelni, átutalni a vételárat, és másnap 12h után át tudod venni Újpesten! A hétvége miatt szerintem kedden, ha ma megrendeled.
[link]
Kék Katica Bizsu üzlet
1042 Budapest Kemény Gusztáv u 1.
( Az üzlet az Újpest városközponttól öt percre, az újpesti piac mellett található.
Nyitvatartási idő: Minden hétköznap 9.00-17.00 óráig. Szombaton 9.00-12.00 óráig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest