Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
Köszi átgondolom.
Én nem kávézok csak nagy ritkán . A szüleimnek vettem tavaly tchibo kapszulás kávéfőzőt ajándékba, ami 1,5 hónap használat után elromlott. Javítani nem lehetett, pénzt visszaadták. Ugyanilyet nem akartam. Vettem 15 ezerért nekik DeLonghi Nespresso® Inissia EN80.B kapszulás kávégépet, mindenhol inkább azt ajánlgatják, ahhoz lehet kapni sok helyen kapszulát olcsóbban is .
Viszont maradt a tchiboból vagy 70 kapszula, gondoltam azokat bele lehetne rakni utántölthető kapszulába és akkor nem veszne kárba. Röviden ennyi. Remélem ez a nespresso
tovább bírja. -
xcvbxcvb
aktív tag
Köszi megnéztem, de ez a sealpod jó drága, ennyiért vettem most a kávéfőzőt, + tetőt mindig venni kell hozzá.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Remélem jó helyen kérdezem.
Nespresso kapszulás kávéfőzőhöz keresek ajánlott bestbuy tölthető kapszulát. Nézegettem főleg az eMAG on, pár értékelésnél lehet olvasni hogy beragadnak a gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest