Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
Ahogy Retep is írta: főleg a keserűség csökkent jobb kosárral. Illetve finomabb őrleménnyel is szépen működött (1:2 30mp alatt) ugyanaz a kávé, így jobb lett a kivonatolás. (Plusz a Sage kosarai nem egyenes falúak.)
VST sajnos 54mm-ben nincs. (Lehet, jobb is, megkímélt pár tízezres kiadástól.) -
RetepNyaraB
veterán
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
Nem feltétlenül érzel, bár egymás után készítve italt valószínű demonstrálható. Lyukszám és a lyukak minősége a két fontos tényező.
Világos tételeket jobban ki lehet maxolni egy vst-vel, a sötét cuccok pedig kevésbé lesznek hajlamosak keseredni. Ettől még az ims remek kosár mindennapi használatra és relatíve olcsó is.A nyomásfokozós viszont simán alkalmatlan minőségi kávézásra. Összemossa az ízeket, mint egy rossz mp3 a zenét.
-
iatti
aktív tag
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
nem érzek. de én a nicse zeró meg a mazzer mini között se éreztem különbséget. nem vagyok egy nagy ízvadász, nem érzem ki a déli lejtők napsütötte oldalát a kávéban. azt viszont érdekes, időnként elkapom a dózist, na mondom ez k.jó volt. nagyon ritka alkalom, mindent ugyan úgy csinálok, és nem értem miért sikerült így. lehet hogy a csillagok együttállása aznap
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest