Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
TheProb #8866 üzenetére
WDT híján én finoman ujjal is szoktam simítani, egyengetni az őrlemény tetejét, némi kocogtatás mellett. Az AVX -es naked kar+IMS szűrővel és tamperrel pedig kellően tudom tömöríteni, mert van egy pereme ami nem engedi a túltömörítést. Az őrlemény finomsága volt nálam is a gyenge pont (La piazza közepes pörkölés) 16g kávéból 30g produktum, ~28mp. A végén a pogácsa is nagyon szép, egybefüggő marad. Némi csatornásodás nálam is jelen van, mert a rögösödést eltüntetni így nem lehet teljesen, de a végeredmény nagyon finom. Mondom ezt úgy, hogy évekig Brikka + szintén La piazza kávét ittam.
-
icm
tag
válasz
TheProb #8866 üzenetére
Idő alapján jó lehet, de akkor a baj az ami a kezdőségen túlmegy, hogy az a csapkodás nem töri szét a kávé rögöket. Odaverés helyett próbálj ki egy fopiszkálós megoldást, vagy többet egy dugóba szúrva. Igen, ártasz vele mintha nem használnád a dárda vastagságú rudakat, ugyanakkor az odaverésnél biztos jobb. Egy próbát megérhet. Míg nincs meg a céleszköz kicsit javíthatsz az aktuális helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest