- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB #7205 üzenetére
köszönöm a tippet,be is rendeltem,avx-et ismerem,rendeltem már tőlük,egyszer fel is hívott a tulaj mikor érdeklődtem valami iránt emailben(bár ő a dedica vonalat nagyjából le is szarozta nekem,hat jó ő gondolom profi barista),úgylátszik ebben az iparban ez elfogadott,hogy utána megyunk az ugyfelnek,ez nagyon jó,napokban a Cady-s is emberke is felhivott ő mas daráló márka felé akart mindenképpen terelni,
ma is próblkoztam,erdekes ma minden 15g lassabban folyt le,első kesernyésebb lett,a második meg "penészízű"(nyilván nem csak ezt ahhoz tudnám hasonlítani)
oké ma koppra engedtem bele a daráló tartalmát,több kv ment a csészébe kb normal mennyiseg,a vége felé fel is ment a fordulatszám(ez ilyenkor nem baj? hogy a tetejet -végét- magasabb fordulattal darálja?
a kepen a mai masodik lathato ami keserű-"peneszes"lett
[kép]
48sez pedig az első mai,az is keserűbb lett de turhetőbb
[kép]
46sna és a mennyiséget mondjuk még nem állítottam be,először legyen egy optimális lefolyásidő-íz es ahhoz allitsam a lefolyó kave mennyiségét a gépen aztan ujra finomhangoljam a dolgokat vagy mi a sorrend?mert egy dolgot allitok akkor valtozik minden
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest