- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
hyperspace #6207 üzenetére
Hát figyi,
nem tudom hogyan készíti a gyártó, de valami bor íze van neki, vagy annak a zamata meg kissé gyümölcsös és savas. Szóval nem finom, hiába rövid kávé nem hasonlít egy presszóra.Én eddig mindig kotyogót használtam, legutóbb Bialetti - t. Ezt a gépet ajándékba kaptam, de egyik legjobb ajándéka volt. Én kizárólag presszó kv - t szoktam inni, tehát ezek a hosszúak nekem nem jönnek be, aki azt szereti ő is bőven talál magának variációt.
Nyilván nem olcsó ha valaki rendszeresen kv -t iszik, de én egy hét alatt 3 - 4 főzést csinálok magamnak ezzel a géppel. A többi rövid kávé fajta egyébként finom, megtévesztésig hasonlít a presszóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged