Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Szerintem pedig érdemes az aktuális vasból a legtöbbet kihozni. Értem az álláspontodat, magam sem mentem el messzire a kis Delonghival (kiszedtem a nyomásfokozót
) de ugye ez csak amolyan habképző izé ezeken a főzőkön, az őrlemény minél megfelelőbb kivonatolása viszont alapvető. Épp ezért - továbbra is csak szerintem - még a wdt is ajánlott bármilyen egyszerű főzőhöz, hogy közelítsünk a jobb felé. Szvsz (csak mert 20 éve nem láttam leírva
)Szerk.: Elhoztam nemrég maross topictárstól az El Salvador Las Mercedes SL28-at, rohadt kíváncsi vagyok, majd beszámolok, de ma sörözés lesz :-))
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) de ugye ez csak amolyan habképző izé ezeken a főzőkön, az őrlemény minél megfelelőbb kivonatolása viszont alapvető. Épp ezért - továbbra is csak szerintem - még a wdt is ajánlott bármilyen egyszerű főzőhöz, hogy közelítsünk a jobb felé. Szvsz (csak mert 20 éve nem láttam leírva
Mr.Csizmás