Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
pető bá' #4713 üzenetére
Akkor esetleg egy Iberital Challenge :-) Tőlem nemrég vették meg, magam 30-ért vettem 5 éve használtan, akkoriban a CM702 újonnan is kb. ennyi volt, de az, hogy negyed, nyolcad fordulatokat állított az ember és máris javult a lefolyás, az fantasztikus érzés
Nincs túl sok tapasztalatom, egy Hario Minivel kezdtem, utána jött az IC és most a Vario. Szóval én szívem szerint egy minél több fokozatban állítható őrlőt javasolnék, amit kinéztél szerintem nagy ugrás lesz, de ha teheted, inkább nézz egy tárcsás használtat, a hc topicban biztosan tudnak ajánlani. Itt mindenképpen nézz körül, ha esetleg mégsem a Graefet vennéd. Hajrá
(#4712) Silent77: akkor benne lennék egy 3(+X)x1kg-os rendelésben, ha lesz még ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPad topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged