Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
&dugesz77: Erre nem is gondoltam.
Ha előző nap rakják bele a kávét, az egy este alatt nem döglik bele? Mennyi ideig lehet a főzőben tárolni egy frissen darált örleményt?
-
dugesz77
őstag
Kell a víz blokknak egy kis idő mire rendesen átmelegíti a vizet így egy hőfokon lesz az egész rendszer karostul (nem árt nyomni azért egy rövid üres shot-ot is,hogy a kar biztos átmelegedjen főzés előtt)így kávékészítés közben nem esik vissza annyira a hőmérséklet, végig majdnem állandó a kifolyó víz hőmérséklete.
Nálam egy Orvibo S20 okos konnektor volt rákötve azt lehetett reggel időzíteni kelésre viszont hazafele a munkából elég változó időben szabadultam és mivel a konnektort távolról is lehet vezérelni mikor indultam haza akkor indítottam így mire hazaértem már a bemelegített kávéfőző várt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest