Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
válasz
nmate91 #14339 üzenetére
A gyártó is azt ajánlja, hogy 30 naponta szét kell szedni tisztítás céljából. (PRECAUTIONS: "2.Please disassemble and clean thoroughly on a regular basis, with intervals not exceeding 30 days.")
Egyébként nem túl bonyolult szétszedni, bár elsőre lehet, hogy egy kicsit nehezen fog menni. Az állítógyűrű állása nem változik, azt nem szeded le. (Egyébként egyszer azt is leszedtem, mert ki szerettem volna venni a csapágyakat és amikor visszatettem az állítógyűrű ugyanolyan állásban visszakapott a menetre.)
A legkönnyebben úgy lehet szétszedni, hogy a legnyitottabb állásra tekered az őrlőt, és alulról a tengely alá beteszed egy pillepalack kupakját, így viszonylag könnyen ki fog jönni a stift a felső csapágy tetejéről. Összeszereléshez is ezt a műveletet ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Firefox
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő