- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
picur220 #13583 üzenetére
Világos, ezt igazából a cicergős nullpont megállapítására írtam. Azt értelemszerűen frissen berakott\kalibrált kések után nézi meg az ember.
Elfogadható állapotú őrlő esetén összeérő késeknél már nagyobb bab közé se megy (pacamara), nemhogy 5 másodperces lefolyást produkálna. Ha ilyen történik, akkor ott vagy nem a kések érnek össze (hanem a pangó, vagy horribile dictu egy beragadt kövecske), vagy milliméteres ütésről beszélhetünk, ami nem valószínű, hisz általában sík késnél a század mm nagyságrendű eltérés is sok lehet.
L4d1k@ a kiskúpos eg001 full fém, nagyon precíz az állítása és zéró pangós őrlő. Cserébe pici kése van, igen. Én a nagyobb késest teszteltem, amiről aztán hallgatás van azóta is, mikor lesz elérhető.
Az új 64mm-ről egyelőre semmit nem tudunk a marketingen kívül. Meg abból kiindulva mit lehet kapni 70k Ft-ért manapság, óvatos gyanúval élek a felhasznált anyagok terén (a kést is beleértve. Ennyiért kapsz csupán egy - amúgy durván túlárazott 64mm ssp késpárt). Persze ez csak spekuláció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- Fotók, videók mobillal
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tesla topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest