- Billentyűzet gondom van
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
attiati #13226 üzenetére
Kell a hattyúnyakú, igen. Switch mellé nem. Macerás, jah
Közben beugrott a remek filterkészítő gép neve, Melitta Aromaboy. Kicsi, nem tud asszem 3 decinél sokkal többet, de állítólag meglepően jó, meló nélkül. Német amazonon mindig kapni. Nyilván a jó bab kelleni fog ehhez is.Nabaszki Alabastrom is idejött és beelőzött. Napok óta megy a fejemben a Melitta neve, erre lecsapják a kezemről a megoldást
-
Alabástrom
senior tag
válasz
attiati #13226 üzenetére
Kerámiát én nem vennék. Macerás az előmelegítése és törékeny (kancsó tetejéröl ha leesik...)
Én ódzkodok a műanyag és forróság párosításától, nekem
Hario switch van, az üveg de könnyű előmelegíteni (lezárod és feltöltöd forró vízzel).
Illtetve van egy gyanta Hario V60am is (tipus végén R mint Resin), azt fejjel a kancsóra téve a gőzzel melegítem elő.Hario switch-hez nem kell hattyúnyakú kancsó (ha csak áztatásos technikáva használod), sima V60-hoz kell.
Ha automatában is gondolkozol és olcsón ki akarsz jönni belőle, nézz utána a Melitta Aromaboy-nak is (sosem próbáltam, de állítólag csodákra képes).
-
kmarci25
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest