Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz
üzenetére
Tedd azt, én meg fordított irányban indultam el: kisebbre vettem a szemcseméretet és nem mentem el csak 23ml-ig.. Az idő maradt, nagyon szuper lett ez is, savas, és töményebb. Igazi szpesialiti vonal
. Eddig attól féltem hogy húúú ami 40+ mp az már csak keserű lehet az extra-extrakció miatt... Aztán nem.. Hogy miért? Azt nem tudom
. A lassú áramlás vagy a -2 fok az alap 91-hez képest vajon. Érdekes szinte tényleg jobb ezt tej nélkül inni (és meghagyni a klasszik vonalra) mert volt hogy az az érzés kapcsolt be mintha ez a tej savanyú lenne
pedig friss Zselici 3.6-os.Nem sok van már ebből az AVX-ből, kíváncsi vagyok ezzel a fajta kivonatolási beállítással mit lehet kihozni majd az Anyukám mondtás kávéból ami azért nem a savas irány
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Eddig attól féltem hogy húúú ami 40+ mp az már csak keserű lehet az extra-extrakció miatt... Aztán nem.. Hogy miért? Azt nem tudom
Mr.Csizmás