- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
koxkids #12406 üzenetére
Nálam 1x lépett eddig ECO-ba. Otthoni használatban annyira nem életszerű ez az ECO. Ha meg belép, akkor kikapcs, bekapcs és meg van oldva nem?
Amúgy rohadt jó gép! Én 100%-ig meg vagyok vele elégedve.
Pedig Bélának már majdnem beszóltam én is egyszer-kétszer, mert bicskanyitogató a stílusa néha marketing téren.Majdnem nem vettem emiatt AVX-et, de aztán sok olgasgatás után adtam neki egy esélyt és eddig nem bántam meg.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
koxkids #12406 üzenetére
Jó, azt egyszerű szoftveres módon bizonyára orvosolni lehet, ha elsőre így sikerült. Mármint kínos baki, de nem több.
Iatti&Co.@ Béla papa stílusa közismert, veszekedtem vele eleget telefonon. Aztán rájöttem, ennek semmi értelme. Rengeteget melózik a kínai kapcsolatai segítségével, hogy valóban használható minőséget mutasson fel. Nyilván mint üzletember, próbálja is letolni a vásárlók torkán és hol jobban, hol kevésbé jól sikerül. Utóbbi időben inkább jól.
Szerintem mindenki jól jár, ha alternatívák vannak a piacon. Én most a magam amatőr tudásával kipróbálhatok egyet. Ha szar, azt sem fogom elkozmetikázni.
Mérőeszközeim nincsenek, a nyelvemet használom (de nem úúgy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő