Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Alabástrom #11165 üzenetére
Ha érdekel a kávé és a kávézás, akkor mindenképp érdemes. Nagyon sok olyan tudást ad át, ami érdekes, hasznos, megtanítja, hogy mire érdemes figyelni, mikor megszagolod akár az őrleményt, akár az elkészített kávét, milyen ízeket keress, mikor savanyú már a kávé, mikor túl keserű, egy kávéból hogyan tudod kihozni a legtöbbet. Az egyéni ízlésre is tekintettel volt, volt olyan kávé, ami nekem pont jó volt, a többiek arra szavaztak, hogy még lehetne édesebb, de ebből nem volt vita. Nekem személy szerint nagyon hasznos volt. Egyébként egy Sage Bambino Plus van nekem is otthon, illetve még a kickstarter kampány elején sikerült jó áron megvenni a Timemore Sculptor 064S-t, de kézi őrlővel, vagy más kúpos őrlővel sincs gond, ha olyan van, azzal is használható a tudás. Volt olyan a képzésen, aki csak kotyogóst használt és ezen nem is akart változtatni, csak egyszerűen érdekelte a dolog.
-
donat_sz
senior tag
válasz
Alabástrom #11165 üzenetére
+1 engem is érdekelne a tapasztalat vagy akár egy élménybeszámoló is minden napról külön-külön
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest