Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
Polarstar
üzenetére
Nem tömöm meg.
Meleg vizet a sima Mokahoz ajánlják hogy lerövidítsék a főzési időt.
Mivel a Brikka hamarabb lefőzi a kávét sokan szobahőmérsékletű vagy hideg vizet ajánlanak hozzá.
Az örlő egy Hario Mill Dome, tetején próbáltam 5-7 közötti állással. [kép]
Első klikk a gorenje elektromos tűzhelyen, ennél minimálisabbra nem lehet venni.
Sima Moka nekünk bevált.
Ki akartam próbálni hogy a Brikka mennyivel jobb, de se cremat nem csinál és a ihatatlan a kávé 19 200 Ft-ért.
2 fajta szemes kávéval próbáltam Costa Cafe Crema Blend Dark Roast és Segafredo Intermezzo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás