- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
Szia,
alapvetöen milyen kávé ízlik neked? Szereted amikor pörköltebb az íze? Szereted ha érezhetöen savas vagy inkább lágy a kávé? Legyen érezhetöen erös, vagy inkább lágyabb?
Egy lágyabb keverék például a Julius Meinl Präsident (piros). Csak úgy iszogatós kávénak szerintem tökéletes. (föleg ha ugyanúgy 6-8€ / kg-os áron tudod megvenni mint én...)
Ha már kicsit jobban ki szeretnéd élvezn iaz ízét, de még mindig inkább a lágy vizeken eveznél, akkor ott van pl. a Lavazza Espresso Cremoso illetve café Créma
Ha kicsit gyümölcsösebb ízvilág érdekel ott van a Melitta Bella Cream Selektion des Jahres 2019 .Ha szereted az erösebben pörkölt kávét (ízvilágra is) akkor szerintem próbáld ki mindenképpen a Dallmayr Espresso d´Oro-t.
De persze nagyon sok finom kávé van, hogy neked mi a favorit ki kell tapasztalni.
A fentebb említett márkákat úgy válogattam, hogy jelenleg is 16 féle kávé van otthon
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest