- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodandstone
csendes tag
Sziasztok!
Olyan tiszteletteljes kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy nem régen vásárolt thermoblock fűtési rendszerű HiBREW H10A presszó kávéfőző gépem, rendelkezik vízhőfok szabályzási lehetőséggel. Azonban a maximálisan beállítható 95fokos értéken, a kilépő valós vízhőfok 89-90 fok. Ettől magasabb hőfokot sehogyan sem sikerül kicsikarni belőle. A régi De'Longhi kazános Bar12 gépem pár fokkal többet tud, és gyönyörű cremat tudok létrehozni vele. Az új géppel ezt sehogyan nem sikerült űberelni. Van crema de azért közel sem olyan.
Az lenne a kérdésem, van e valakinek ötlete, tapasztalata azzal kapcsolatban , hogy a thermoblock rendszerű gépek hőfoka, módosítható e szervizeléssel vagy bárhogy, vagy törődjek bele, ennyit tud..
Bevallom csalódott vagyok, mert a gép maga gyönyörű, a kiegészítők is teljesen rendben vannak, csak ez a fránya thermoblock... sajnos én voltam ezzel kapcsolatban figyelmetlen és nem jártam körül a témát vásárlás előtt.
Köszönöm ha bárkinek van hozzászólása ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- Sorozatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest