Hirdetés
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Hosszú várakozás után végre itt az AVX DB1 Pro. Nagyon komoly "kis" gép. 19kg volt a csomag, meg is lepődtem a súlyán. 4-et főztem eddig le vele, minden tök jól működik, csak béna vagyok még
Negyedikre már egész türhetőek a számok. A pogácsa nagyon szépen kiesik és egyben marad. A masina élőben egyszerűen csodálatosan szép.
Az elkövetkezendő időszak a gyakorlásról fog szólni és a paraméterek finomhangolásával. Szigorúan mindig csak egy dolgon variálok. pl. most próbálok egyenletesen tömöríteni és a K6-on megtalálni hogy melyik is a jó beállítás. Illetve már az elején variáltam a kávéfajtákat, hát tök más eredmény lett, egyiknél 10g folyott össz-vissz ki, a másiknál meg 70g Persze közben a tömörítést is máshogy csináltam és az örlőn is tekergettem. De úgy érzem rá fogok érezni.
Próbáltam tejhabot is csinálni, de elforrósítottam és szerintem sokáig csináltam, ezt még sokat kell gyakorolni. Főleg a szögre és a mélységre kell ráérezni. Ereje amúgy van rendesen, még talán sok is.
Csináltam egy videót is, talán a legértelmesebb főzésemről.
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Airsoft
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest