- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Hosszú várakozás után végre itt az AVX DB1 Pro. Nagyon komoly "kis" gép. 19kg volt a csomag, meg is lepődtem a súlyán. 4-et főztem eddig le vele, minden tök jól működik, csak béna vagyok még
Negyedikre már egész türhetőek a számok. A pogácsa nagyon szépen kiesik és egyben marad. A masina élőben egyszerűen csodálatosan szép.
Az elkövetkezendő időszak a gyakorlásról fog szólni és a paraméterek finomhangolásával. Szigorúan mindig csak egy dolgon variálok. pl. most próbálok egyenletesen tömöríteni és a K6-on megtalálni hogy melyik is a jó beállítás. Illetve már az elején variáltam a kávéfajtákat, hát tök más eredmény lett, egyiknél 10g folyott össz-vissz ki, a másiknál meg 70g Persze közben a tömörítést is máshogy csináltam és az örlőn is tekergettem. De úgy érzem rá fogok érezni.
Próbáltam tejhabot is csinálni, de elforrósítottam és szerintem sokáig csináltam, ezt még sokat kell gyakorolni. Főleg a szögre és a mélységre kell ráérezni. Ereje amúgy van rendesen, még talán sok is.
Csináltam egy videót is, talán a legértelmesebb főzésemről.
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- Új Touroll MA1 elektromos kerékpár bicikli 36V 13Ah 25 km/h 26"
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Negyedikre már egész türhetőek a számok. A pogácsa nagyon szépen kiesik és egyben marad. A masina élőben egyszerűen csodálatosan szép.
Mr.Csizmás