Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok! Ma vettem először koffeinmentes kávét, de nem tudtam jól lefőzni. Mitől lehet az, hogy az őrleménye mintha tapadós lenne. Durva őrléssel nyilván túl gyorsan lefolyt, viszont ahogy mentem a finomabb őrlés irányába, az őrleményben rengeteg csomó volt, amik nem omlottak szét a portafilter ütögetésére (mint az eddigi kávéimnál), sőt, a WDT tű is inkább tolja maga előtt vagy kettéhasítja a csomókat, de nem omlasztja szét. Nem is tudtam belőni normális lefolyást, ahogy finomítottam az őrlést, rögtön csatornásodott.
Lehetséges túl friss pörkölés miatt ilyesmi? Vagy a koffeinmentesek ilyenek? Van erre a jelenségre valami trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest