Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
Itt valamit nagyon félre értesz. Az hozzászólásomat, mint írtam, nem piszkálásnak szántam és ezt sem annak szánom.
Pusztán elmondtam, hogy miért is van szükség hadseregre, és elmondtam, hogy vannak bizonyos kötelezettségeink -ugyebár most a sorkötelezettségről beszélünk-, amit törvény ír elő és minden érintettre vonatkozik.
Egyáltalán nem vagyok kiakadva azon, hogy nem akarsz bevonulni. Szived joga, hogy mit akarsz és mit nem.
Én egy szóval nem mondtam, hogy jó a sorköteles katonai szolgálat. Természetesen a jövő hadserege nem ebben rejlik, hanem a hivatásos hadseregben. Ahoz, hogy ez megvalósuljon a mai magyar hadsereget teljes mértékben át kell reformálni, szervezni, mert borzasztóan rosszul lettek lerakva az alapok anno. Ehez viszont sok pénz kell. Meg kell jegyeznem, hogy más országban is jelen volt a sorkötelesség (pl. Franciaország, Belgium, Spanyolország), azonban ezek az országok a 80-as, 90-es években áttértek a hivatásos hadseregre.
Igen, igazad van lesz megoldás az árvízre, mint mindig.
Látom, megint sikerült magadat felhúzni, teljesen feleslegesen. A demokrácia fogalmát az előttem hozzászólók teljes mértékben kimerítették.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest