Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
Itt valamit nagyon félre értesz. Az hozzászólásomat, mint írtam, nem piszkálásnak szántam és ezt sem annak szánom.
Pusztán elmondtam, hogy miért is van szükség hadseregre, és elmondtam, hogy vannak bizonyos kötelezettségeink -ugyebár most a sorkötelezettségről beszélünk-, amit törvény ír elő és minden érintettre vonatkozik.
Egyáltalán nem vagyok kiakadva azon, hogy nem akarsz bevonulni. Szived joga, hogy mit akarsz és mit nem.
Én egy szóval nem mondtam, hogy jó a sorköteles katonai szolgálat. Természetesen a jövő hadserege nem ebben rejlik, hanem a hivatásos hadseregben. Ahoz, hogy ez megvalósuljon a mai magyar hadsereget teljes mértékben át kell reformálni, szervezni, mert borzasztóan rosszul lettek lerakva az alapok anno. Ehez viszont sok pénz kell. Meg kell jegyeznem, hogy más országban is jelen volt a sorkötelesség (pl. Franciaország, Belgium, Spanyolország), azonban ezek az országok a 80-as, 90-es években áttértek a hivatásos hadseregre.
Igen, igazad van lesz megoldás az árvízre, mint mindig.
Látom, megint sikerült magadat felhúzni, teljesen feleslegesen. A demokrácia fogalmát az előttem hozzászólók teljes mértékben kimerítették.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Radeon HD 3850 AGP
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest