Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
ch.peter
üzenetére
''Valóban úgy gondolod, hogy ésszerű megoldás volt azt mondani: [...]''
Írtam én ilyet?
Na ugye.
Akkor nem értem, hogy mi bajod van.
Nem fogok konkrét példákat keresni egy olyan szöveg miatt, ami már az első logikai ellenőrzésen is megbukott:
1. szüzesség: csak egyszer lehet vége ennek az állapotnak (az idióta operációkat most hanyagoljuk), és nincs többféle szüzesség
2. béke: akárhányszor vége lehet, és újrakezdődhet, és lényegileg különböző fajtái vannak (lehet egész jó időszak, vagy lehet alig elviselhető diktatúra)
3. szexuális aktus: garantáltan és visszavonhatatlanul megszünteti a szüzesség állapotát
4. háború: megszünteti a békét itt és most, de ettől még akármi lehet később
Tehát az analógia rossz, félrevezető, szélesebb közönség előtt előadva demagógiának minősül.
Ha a háborúskodás ellen emelsz szót, tedd. Még az is lehet, hogy támogatnálak (sok esetben biztosan). De ettől még nem hunyok szemet a szerintem tisztességtelen csúsztatások fölött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest